ERG Kozmetik Tirane – Produkte Kozmetike Profesionale per Femra dhe Meshkuj – Produkte Kozmetike per Parukeri – Produkte per Arredim Salloni Parukerie

Historia

Kompania ERG SHA eshte nje shoqeri e themeluar me 20 Shkurt 1996 me seli ne Tirane.

Firma lindi si nje ide e bashkepronareve te saj per te sjelle ne treg produkte te perkujdesjes se flokut dhe bukurise. Fillimisht duke operuar ne tregun e parukiereve profesionist dhe me vone ne orientim ne tregun e konsumatorit final.

Zyra qendrore, dyqani dhe magazine jane prone e kompanise dhe ndodhen ne Tirane.

Lexo me shume

Produktet

Produkte per Fytyren

Fytyra

Produkte per Trupin

trupi

Produkte per Floket

hair

Produkte Make up

ERG Kozmetik Tirane - Produkte Kozmetike Profesionale per Femra dhe Meshkuj - Produkte Kozmetike per Parukeri - Produkte per Arredim Salloni Parukerie

Paketa

pack

Aksesore per Parukeri

ceriontti volantino

Brandet

Blog

Njoftime, Aktivitete dhe Këshilla

ERG Kozmetik Tirane – Produkte Kozmetike Profesionale per Femra dhe Meshkuj – Produkte Kozmetike per Parukeri – Produkte per Arredim Salloni Parukerie

ERG Kozmetik Tirane – Produkte Kozmetike Profesionale per Femra dhe Meshkuj – Produkte Kozmetike per Parukeri – Produkte per Arredim Salloni Parukerie

ERG Kozmetik Tirane – Produkte Kozmetike Profesionale per Femra dhe Meshkuj – Produkte Kozmetike per Parukeri – Produkte per Arredim Salloni Parukerie

Kompania ERG SHA eshte nje shoqeri e themeluar me 20 Shkurt 1996 me seli ne Tirane.

Firma lindi si nje ide e bashkepronareve te saj per te sjelle ne treg produkte te perkujdesjes se flokut dhe bukurise. Fillimisht duke operuar ne tregun e parukiereve profesionist dhe me vone ne orientim ne tregun e konsumatorit final.

Zyra qendrore, dyqani dhe magazine jane prone e kompanise dhe ndodhen ne Tirane.

Lexo me shume