Rreth ERG

Kompania ERG SHA

eshte nje shoqeri e themeluar me 20 Shkurt 1996 me seli ne Tirane.

Firma lindi si nje ide e bashkepronareve te saj per te sjelle ne treg produkte te perkujdesjes se flokut dhe bukurise. Fillimisht duke operuar ne tregun e parukiereve profesionist dhe me vone ne orientim ne tregun e konsumatorit final.

Zyra qendrore, dyqani dhe magazine jane prone e kompanise dhe ndodhen ne Tirane.

Magazina qendrore me seli ne Selite ka nje hapesire 450m ku zhvillohet dhe shpendarja e produkteve.

Ne vitet ne vazhdim filluam me market italiane , si KERAMINEH, SALBA, BIOMED, AXENIA, SO ONE e me vone ne pefshirje dhe te grupit te produkteve te make up-it  LAYLA COSMETICS.

Me evoluimin e sektorit aesthetic, kompania futi ne portofolin e saj dy brandet e njohura si Natinuel aesthetic dhe Transparent Clinic.

Gjithmone ne kerkim te se rese dhe teknologjise jemi Lider ne arredimin e Salloneve, Spa  apo klinikave me teknologjine e fundit ne sektorin beauty. Mjafton te permendim Kompanite si CERIOTTI, VEZZOSI ARREDAMENTI, MUSTER-DIKSON, DOCTORBEAUTY, etj.

Nqs jeni te interesuar te punoni si agjent shitjeje apo distributor, na kontaktoni ne email info@ergkozmetik.com

Rreth ERG Kozmetik Tirane – Produkte Kozmetike Profesionale per Femra dhe Meshkuj – Produkte Kozmetike per Parukeri – Produkte per Arredim Salloni Parukerie

Rreth ERG Kozmetik Tirane – Produkte Kozmetike Profesionale per Femra dhe Meshkuj – Produkte Kozmetike per Parukeri – Produkte per Arredim Salloni Parukerie

Rreth ERG Kozmetik Tirane – Rreth ERG Kozmetik Tirane

Rreth ERG Kozmetik Tirane – Produkte Kozmetike Profesionale per Femra dhe Meshkuj – Produkte Kozmetike per Parukeri – Produkte per Arredim Salloni Parukerie

<strong>Kompania ERG SHA eshte nje shoqeri e themeluar me 20 Shkurt 1996 m</strong><strong>e seli ne Tirane.</strong>

<strong>Firma lindi si nje ide e bashkepronareve te saj per te sjelle ne treg produkte te perkujdesjes se flokut dhe bukurise. Fillimisht duke operuar ne tregun e parukiereve profesionist dhe me vone ne orientim ne tregun e konsumatorit final.</strong>

<strong>Zyra qendrore, dyqani dhe magazine jane prone e kompanise dhe ndodhen ne Tirane.</strong>

<strong><a href=”https://ergkozmetik.com/”>Lexo me shume</a></strong>